Затварање регистрација за ДИДС 16. марта

15. 03. 2021.

До 16. марта у 17 часова сви заинтересовани имају прилике да се региструју за конференцију ДИДС 2021 Digital на сајту dids.rs. Овогодишњу конференцију ДИДС (Дан интернет домена Србије), по први пут од 2010. године, Фондација Регистар националонг интернет домена Србије (РНИДС), организује у потпуности у дигиталном формату, без присуства публике, 17. марта.

Само регистровани посетиоци конференције моћи ће да приступе страници на којој ће бити емитован пренос, на којој ће путем чета моћи да комуницирају са другим посетиоцима, поставе питања предавачима и панелистима, учествују у наградној игри, а по завршетку конференције преузму вредне и корисне материјале.

Готово шест сати програма биће емитовано уживо из студија, а чак 17 домаћих и иностраних предавача и панелиста разматраће којим нас је лекцијама научио интернет у последњих годину дана и, поучени својим искуствима, сугерисаће како да предузећа искористе све предности интернета у пословању. Настојаће да одговоре на питање да ли је интернет бољи слуга или господар, разматрајући услуге које је нам је пружио, а имајући у виду да је омогућио трансформацију пословних процеса и навика која је многим бизнисима  одржала „главу изнад воде“ у кризним временима. Биће речи о томе како су мали произвођачи уз помоћ интернета дошли до нових купаца и ширили хоризонте свог пословања, а цео тематски блок биће посвећен трендовима раста, али и перспективи електронске трговине у Србији.

Публика ће имати прилике да слуша предавања о новим дигиталним трендовима, расту регистрације домена као показатељу убрзане дигитализације привреде, променама у комуникацији и будућим комуникационим трендовима, али и мрачној страни корисничког искуства на интернету.

Комплетан програм доступан је на сајту dids.rs, а пренос конференције почиње у 10 часова.